Hondentraining Antwerpen

Hondentraining Antwerpen

Hondentraining GambinoHondentraining Antwerpen? Honden maken meer en meer deel uit van ons gezin. We willen ze graag overal mee naartoe nemen. Daarom is het zo belangrijk om een goed opgevoede, aangename huisgenoot te hebben. En geen hond die van elke wandeling een trektocht maakt, in de lijn hangt, uithaalt naar andere honden, fietsers of auto’s. Een hond die voortdurend blaft en om aandacht vraagt, uw interieur vernielt,…

Bent u geïnteresseerd in een doelgerichte, positieve hondentraining, regio Antwerpen, waar aandacht wordt besteed aan de relatie tussen u en uw hond dan kan ik jullie daarbij helpen. Consequentie en duidelijke richtlijnen zijn de basis van alles.

Hondentraining Antwerpen –  Nepopo®️ systeem?

Is een innovatieve en revolutionaire manier van hondentraining. Laat de hond toe om creatief en intens te zijn… Het is een taal die de communicatie tussen eigenaar en hond aangenaam en effectief maakt. Het doel is honden die werken met hart en ziel… in eender welke doelstelling.

Hondentraining Antwerpen – Officieel erkend hondenschool

Hondenschool Gambino is een officieel erkende hondenschool. Wij hebben een geldig erkenning nummer (HK-nummer), nl. HK40212296.

Voordelen hondentraining:

 1. alle aandacht gaat naar u en uw hond
 2. u boekt sneller resultaat
 3. heel gezin kan deel uitmaken van de training
 4. er wordt gewerkt aan commando’s die u belangrijk vindt

Hondentraining Antwerpen – Privé hondentraining

Privé hondentraining regio Antwerpen? Privé training is de meest effectieve en accurate manier om snel tot resultaat te komen. U traint hier ter plekke en elke les wordt u bijgestuurd en worden er nieuwe zaken aangeleerd. U beslist zelf welk gedrag u aan uw hond wil aanleren, afleren of verbeteren. Uitzonderlijk kan ik ook op verplaatsing komen.

Wat kan aan bod komen?

– niet trekken aan de lijn
– niet uithalen naar fietsers, honden,…
– niet opspringen
– zitten, liggen,  sta, blijf,…  
– terugkomen
– springen
– apporteren
– zindelijkheid
– ….

Kan u ook begeleiden voor specifiekere zaken in verschillende hondendisciplines.

Hondentraining Antwerpen – Pupbegeleiding

Puppybegeleiding regio Antwerpen? keuze, aanschaf van een pup en de socialisatie is enorm belangrijk voor het verdere bestaan van de hond. Dit is het uitgangspunt voor de verdere verloop van zijn leven. Uiteraard kruipt hier enorm veel tijd in. Zindelijkheid-Sociaal gedrag naar mensen, kinderen, andere honden,… Op straat kunnen zonder angst, met de bus, met de trein, de dierenarts,… En tegelijkertijd al klaargemaakt worden om erna training verder te zetten met een hond die met enthousiasme zal werken. 

Bootcamp

Bootcamp hondentraining regio Antwerpen? Hebt u een hond waar je er tot hiertoe niet in bent geslaagd om hem te laten gehoorzamen. Trekt hij iedereen omver op straat? Springt hij op tegen bezoekers? Gaat hij enkel liggen of zitten als u iets in uw hand hebt en hij er op die moment zin in heeft? Blaft wanneer hij zijn zin niet krijgt? Niet terugkomt als hij los is,… Of hebt u gewoon te weinig tijd om uw dier op te voeden. Dan bieden wij interne bootcamps aan. Uw hond komt hier een bepaalde periode terecht afhankelijk van wat er precies nodig is als training. Het voordeel is al dat hij uit zijn omgeving wordt gehaald waar hij ‘slechte’ of nog geen gewoontes heeft aangeleerd. Hier wordt hij dan dagelijks op een professionele manier getraind. 

De begrippen waar we aan werken zijn:

 • volgen aan de lijn
 • hier komen
 • zitten
 • liggen
 • blijven
 • op je plaats
 • socialisatie met andere honden

Hondentraining Antwerpen – Onze hondenschool

Onze hondenschool is enkel gevestigd in Elewijt, niet in Antwerpen dus, maar wel dichtbij. 

Contacteer ons voor meer informatie.

Hondentraining Antwerpen
Hondentraining Antwerpen

Vragen?

Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren. Wij antwoorden zo spoedig mogelijk.