Hondentraining

Hondentraining

Hondentraining Gambino

Eerst en vooral wil ik duidelijk maken dat ik volledig afwijk van het traditionele hondenschool gebeuren en klassieke methodes. Ik train honden op een manier waar ik het gedrag uit de hond zelf laat komen en het gewenste gedrag positief of negatief ga bekrachtigen. Resultaat is een hond die begrijpt waarom, een zelfzekere hond. Het algemeen plaatje ziet er dan ook mooi uit!!

Wat is het Nepopo®️ systeem?

Is een innovatieve en revolutionaire manier van hondentrainen. Laat de hond toe om creatief en intens te zijn… Het is een taal die de communicatie tussen eigenaar en hond aangenaam en effectief maakt. Het doel is honden die werken met hart en ziel… in eender welke doelstelling.

Aarzel niet om mij te contacteren voor meer info: 0486/507.695

U kunt bij Gambino terecht voor:

– Privé training
– Pupbegeleiding
– Bootcamp 

Privé training

Is de meest effectieve en accurate manier om snel tot resultaat te komen. U traint hier ter plekke en elke les wordt u bijgestuurd en worden er nieuwe zaken aangeleerd. U beslist zelf welk gedrag u aan uw hond wil aanleren, afleren of verbeteren. Uitzonderlijk kan ik ook op verplaatsing komen.

Wat kan aan bod komen?

– niet trekken aan de lijn
– niet uithalen naar fietsers, honden,…
– niet opspringen
– zitten, liggen,  sta, blijf,…  
– terugkomen
– springen
– apporteren
– zindelijkheid
– ….

Kan u ook begeleiden voor specifiekere zaken in verschillende hondendisciplines.

Pupbegeleiding

De keuze, aanschaf van een pup en de socialisatie is enorm belangrijk voor het verdere bestaan van de hond. Dit is het uitgangspunt voor de verdere verloop van zijn leven. Uiteraard kruipt hier enorm veel tijd in. Zindelijkheid-Sociaal gedrag naar mensen, kinderen, andere honden,… Op straat kunnen zonder angst, met de bus, met de trein, de dierenarts,… En tegelijkertijd al klaargemaakt worden om erna training verder te zetten met een hond die met enthousiasme zal werken. 

Contacteer ons voor meer informatie.

Bootcamp

Hebt u een hond waar je er tot hiertoe niet in bent geslaagd om hem te laten gehoorzamen. Trekt hij iedereen omver op straat? Springt hij op tegen bezoekers? Gaat hij enkel liggen of zitten als u iets in uw hand hebt en hij er op die moment zin in heeft? Blaft wanneer hij zijn zin niet krijgt? Niet terugkomt als hij los is,… Of hebt u gewoon te weinig tijd om uw dier op te voeden. Dan bieden wij interne bootcamps aan. Uw hond komt hier een bepaalde periode terecht afhankelijk van wat er precies nodig is als training. Het voordeel is al dat hij uit zijn omgeving wordt gehaald waar hij ‘slechte’ of nog geen gewoontes heeft aangeleerd. Hier wordt hij dan dagelijks op een professionele manier getraind. 

De begrippen waar we aan werken zijn:

  • volgen aan de lijn
  • hier komen
  • zitten
  • liggen
  • blijven
  • op je plaats
  • socialisatie met andere honden

Onze hondenschool is enkel gevestigd in Elewijt.

Contacteer ons voor meer informatie.

hondenschool
hondenschool
Hondenschool
Hondenschool

Vragen?

Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren. Wij antwoorden zo spoedig mogelijk.